[ ahkon's relaxation area ]


My name: yantie zulkifli
My Fotopage: http://switakon.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
asma azura mn
Latest entry:Birthday & Wedding Jun 2010
13 June 2010 - Kami menyambut hari ulangtahun kelahiran yg ke 3 Arina Aisyah di Pasir Mas & Pengkalan Chepa bersama keluarga tersayang... pada pendapat ibu pada hari2 istimewa mcm ni lah yg ditunggu2 utk berkumpul bersama2 keluarga tercinta di samping bertanya kabar berita diri masing2. Walaupun duduk berdekatan, ttp x pernah bersua kerana masing2 sibuk menguruskan kehidupan masing2. Insyaallah dgn Izin Allah, ibu akan sentiasa berusaha menyambut hari2 istimewa ini bersama2 keluarga tercinta. Bulan jun j... View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
yangmazni n yahya
Latest entry:Jalan-jalan Sabah 10 - 15 Jun 2010 (part IV)
TAMAN LAUT TUANKU ABDUL RAHMAN a great and enjoyable snorkeling experience .... fantastic!!!!!!!!!!!!!1 View this Fotopage entry
korok yang menggigit
Latest entry:Shot yang tertembak ..
Lokasi: Muzeum Peperangan Ho Chin Ming. Bila kamera ambo di arahkan kepada anak patong ini..muka manis dia berubah jadi masammm ... Ambo sangka anak patong . .rupa rupa nya bukang ... minta maaf yeer ... pasal ambo tak tahu ambo dah TERtembak 2-3 das.. bila di tangok tangok patong nih buat kali ke tiga dan keempat ..yeer lah walau pun dalam keadaan mareh marah tapi masih lagi maniss . hehehe ... View this Fotopage entry
FAZIZAID
Latest entry:Thanksgiving & Raya Haji Celebration
Thanksgiving at Jum's house :) Raya at our house :) View this Fotopage entry
ni lah rumah I...
nusrah haziqah
View this Fotopage latest entry
Bimbo Baggins
Latest entry:Ramadhan galore
Almost nak raya dah, baru kecoh nak upload gambar bulan posa. +++ http://www.facebook.com/album.php?aid=101925&id=754153601&l=79e9d5a7d6(Awal Ramadhan) +++ http://www.facebook.com/album.php?aid=104922&id=754153601&l=4f0ff4a58f(BBI 3 + Unihostel revisited) +++ http://www.facebook.com/album.php?aid=106373&id=754153601&l=d629b84e2f(Kisah Cinta 3 Madrassah) View this Fotopage entry
OYEAH. Ni sgt sedap.
chapit one
Latest entry:Tilt-Shift
View this Fotopage entry
Ezwan Emary
Latest entry:Pinjam org punyer
View this Fotopage entry
raZan raiHAn
Latest entry:...
kt qimie's reception. walaupun sy lama tak apdet fp tp kami ttp berhubung lg :) View this Fotopage entry
ayu n me
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
ReActivate Zul
Latest entry:::: ReActivate Foto Blogspot :::
::: Askm sumer member FP & rakan2 yg melihat FP ini.. dimaklumkan bahawasanyer aku telah ::: berpindah ke lamanweb baru iaitu http://reactivatefoto.blogspot.com(http://reactivatefoto.blogspot.com). Sapa tak sedih ::: nak lepaskan ruangan yg penuh dgn nostalgia sejak 10 Disember 2005 lagi.. Alhamdulillah ::: drpd FP ini juga aku byk berkenal-kenalan dgn rakan taulan yg mempunyai minat yg sama.. ::: Sblm FP, aku mula berjinak-jinak dlm bidang blogging ini dgn MySpace, diikuti DeviantArt, ::: FotoPages, ... View this Fotopage entry
::: Torch Relay PJB 3
Azhar Ali aka Deth
Latest entry:Selamat Tinggal Fotopages...
Kami tidak lagi berhasrat utk mengemaskini photoblog ini. Dengan itu, fotopages ini ditutup buat selamanya. Anda masih boleh melayari posting terdahulu di sini selagi webmaster ini wujud. Terima kasih atas sokongan, tunjuk ajar, dorongan dan pembakar semangat dari sahabat dan pengunjung semua selama ini. Anda dijemput mendaftarkan diri di forum sembang borakphoto.net kelolaan kami. Jumpa kami di sana... bye bye.... View this Fotopage entry
cneo osman
Latest entry:I moved to .........
Dear all, Please be informed that i moved to http://senyeorita.blog.com See u there . Thanks for everything guys :) regards, cneo osman View this Fotopage entry
suri and I
azimpuch wedding moments
Latest entry:www.azimpuch.com.my
www.azimpuch.com.my View this Fotopage entry
Ax Rafar
Latest entry:selamat tinggal fotopages...selamat tinggal axcad74.fotopages.co
selamat tinggal dunia yang pebuh warna warni...dunia yang kenalkan aku dgn gang2 camera..kenalkan aku apa tu shuter apa tu aperture...dah sampai masa aku berundur terus dari sini... fotopages hampir 3 tahun aku ngan kau...3 tahun org kenal aku ngan nama ax....apapun selamat tinggal juga pada suma rakan2 di fotopages...yang masih sudi menjengah web saya nie walaupun saya lama tak upload.... kepada yang masih mencari saya...teruskan la mencari saya di rumah baru saya...jangan biarkan persahabata... View this Fotopage entry
selamat tinggal fotopages
munzir fauzi
Latest entry:Amiro & Mariana
have a great day ahead everybody :-D more pictures at, munzirfauzi [a] munzirfauzi dot com http://www.flickr.com/photos/munzirfauzi http://www.munzirfauzi.com View this Fotopage entry
kaduke fahmi
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidilfitri
Salam Lebaran Maaf Zahir Batin View this Fotopage entry
Azril Hafiz
Latest entry:Direktori Perkahwinan SehatiSejiwa.Com.My
http://www.sehatisejiwa.com.my/() Semua persiapan perkahwinan anda disini termasuk fotografi, rakaman, katering, kanopi, dewan, kek, hiasan bunga, mak andam, hantaran, pakej bulan mandu dan lain-lain. View this Fotopage entry
with sister in law
koi nordin
Latest entry:cb4think
somewhere in malaysia... In seeking for development our country , we forget something innately heritage since a long time. Save Our Planet Today!!! View this Fotopage entry
Wahida Yaakub
Latest entry:K a s i h . I b u
i've walked too long in this lonely lane . i've had enough of this same old game . i'm a man of the world and they say i'm strong . but my heart is heavy and my hope is gone . all i want to know that you're there . you're gonna give me all your sweet mother love kiter sayang mak kiter Menara Kuala Lumpur, 12 April 2009. aksi yang membuatkan saya sangat tersentuh. nampak macam dia sayang sangat kat anak dia. heuww. semoga ibu dia menjadi ibu mithali dan semoga anak dia tu membesar menjadi seeko... View this Fotopage entry
pokcik, mama rock & bujal in action
ajax photography
Latest entry:Idea VIP
View this Fotopage entry
Azmil Abdul Rahman
Latest entry::: Majlis Perkahwinan Siti Affiza & Muhamad Riduan ::
Tarikh : 9hb Mac 2008 Tempat : Teluk Panglima Garang, Selangor Darul Ehsan Ex-MRSM Balik Pulau yang hadir ke Majlis Perkahwinan Siti Affiza & Muhamad Riduan Dari kanan :: Azmil M :: Ayed G :: Syaznie G :: Anis G :: Shiha D :: Meha F :: Zack F :: Has D :: Nina M :: Q D :: Malik G :: Taufik K :: Ja'a F (Disebalik Malik :P ) View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
djeesfan zainal abidin
Latest entry:PESTA LAYANG-LAYANG PASIR GUDANG 2008
Setelah sekian lama, dapat juga akhirnya menjejaki kembali Pesta Layang-layang yg dah berapa kali pergi dulu masa zaman student....bonus kali ni dapat bawak dak KFK View this Fotopage entry
astaghfirullah bang...striking sangat la awak nih
Ayda Khamalrudin
Latest entry:BOIKOT FOTOPAGES.COM
I AM OFFICIALLY BANNED FOTOPAGES DUE TO THE CRUEL ATTACK OF ISRAELI ON PALESTINIAN. I AM STRONGLY AGAINST WAR AND DISCRIMINATION TOWARDS THE INNOCENTS. FROM NOW ON, I WILL NOT POST ANY ENTRY HERE AND WILL UPDATE ONLY AT THE OFFICIAL WEBSITE. WWW.BEAUTCONNECTION.COM OR WWW.AYDEOLOGY.COM TO ALL FELLOW MUSLIMS, PLEASE UNITE AND STAND UP FOR OUR BROTHERS AND SISTERS. IF WE CAN'T BE AT GAZA TO HELP THEM, LET US PRAY FOR THEIR SAFETY AND HEALTH. KEPADA RAKAN-RAKAN SENEGARA MALAYSIA. TAHUKAH ANDA BAHAWA ... View this Fotopage entry
Mohd Hisyammuddin
View this Fotopage latest entry
Syamsul Bahri and Siti Shamsiah
Latest entry:PERNIKAHAN & PERSANDINGAN SHAM & CHUL
NIKAH: Tarikh: 14/12/07 Masa: 10.00 am Tempat: umah Yai Sham Jumlah barang hantaran: 15 dulang berbalas 17 dulang Jumlah ahli rombongan dr umah chul: ramai... ada 10 keta kut... penuh umah Yai fotografer: bani, saha, rais & bahtiar (adik chul) tema baju: putih outdoor: pantai minyak beku mak andam: mak pah (makcik sham yg bongsu) SANDING UMAH SHAM: Tarikh: 22/12/07 Masa: 2.00 pm Tempat: umah Yai Sham Jumlah ahli rombongan dr umah chul: ramai... kali ni tak pasti brape keta... ada yg balik du... View this Fotopage entry
irma putri
Latest entry:Jemputan kahwin irma and razak
Razak View this Fotopage entry
yummmy..masakan minang
bugbites and co
Latest entry:Le Tour De Langkawi 09 - criterium @ KLCC
more pictures http://flickr.com/photos/adzliyana/sets/72157613836730706/( HERE. ) as you peps (may / might not know) im shifting to flickr to almost permanent. but its hard to say goodbye to FP :-D . Life is hectic again as a student, so shooting is consider a third degree things to do besides studies and getting enough sleep! but do visit me at my flickrs site for latest update ( jika adalah) have a great 2009 dearest shutterBUGs. View this Fotopage entry
Project Rasso
Latest entry:Gadis-Gadis S u n t i Alam Maya
Click http://www.flickr.com/photos/lanraga/(HERE) to view more photos. Also please visit to http://www.kahwingraphy.com(KAHWINGRAPHY) Currently i'm listen to Saiful Apek - Aspalela View this Fotopage entry
Rozita Hanis Jamalludin
Latest entry:Boikot Fotopages
View this Fotopage entry
rahimi adnan
Latest entry:after a year upload : hate my company make me as a corporate rbt
selamat belated raya haji.. setahun gak eh tak load gambar.. aiseh...kilija kilija hate my company make me as a corporate robot. damn my government make my country as a sampah.. View this Fotopage entry
didiz rushdi
Latest entry:athir punk
the latest of athir rakin yg makin mengganas sejak dapat 'kaki'. sekarang dia sudah pandai tidur pukul 11 - 12 tengahmalam. Asyik main aje. Mak dia dah start temper dah dan berkesudahan dengan babah dia aje yg kena sound. Hahahaha. View this Fotopage entry
sazril anwar
Latest entry:Ray
View this Fotopage entry
azim puchong personal page
Latest entry:this is why im so bz
View this Fotopage entry
haNis wuz eRe
Latest entry:battle of the bands
sorry. tatau band ape event : battle of the bands :rhythm nation date : 8 December 2007 venue : MITC, Ayer Keroh View this Fotopage entry
shahrul nizam
Latest entry:Mujib & Zazaleena
Majlis Resepsi Dan Makan Malam Mujib & Zazaleena Majlis Resepsi Dan Makan Malam Mujib & Zazaleena Country Heights Club House Jitra, Kedah SHAHRUL FREELANCE WEDDING/EVENT PHOTOGRAPHER CENTRAL / NORTHERN REGION from the team of r e f l e c t i o n w i z a r d a member of FOTOMEDIA MALAYSIA (3235) +60192621630 archs2dio@yahoo.co.uk FAIZ (associate photographer) FREELANCE WEDDING/EVENT PHOTOGRAPHER CENTRAL... View this Fotopage entry
Muhammad Firdaus Radzi
Latest entry:Si Budak 3 ekor
Budak2 nakal kt umah aku skang ni...ari2 balik keje nak ajak main2 ngan diorang... :-D View this Fotopage entry
kacau je keta tu...
Fendy Ria
Latest entry:Lagi Giler Tak Update....
Perghh... lama giler tak update FP. Macam nak dekat setahun... :D :D Feel free to jengok my http://fendinadia.com(Blog here...) View this Fotopage entry
emmett ikbal
Latest entry:At last!
View this Fotopage entry
klubbkidd fotopages
Latest entry:Zombi Kampung Pisang - Behind the scenes and stillshots
Filem terbitan Tayangan Unggul Sdn Bhd yang akan memulakan tayangan di pawagam mulai 19 April. Untuk ulasan, sila ke http://klubbkidd.blogdrive.com View this Fotopage entry
Azli Jamil
Latest entry:FAREWELL....
Dear all, This is my last posting on fotopages. I hope you have enjoyed what this passionate amateur photographer has shown... Thank you so much again for the time and the effort you have taken for each visit and each comment I will treasure always... If I have offended any of you with my honesty, I apologize... I hope all of you will continue to challenge yourself. Be confident and proud of your vision. Be ready to comment without fear or favor in the spirit of sharing of thoughts and ideas. Stop labeli... View this Fotopage entry
A TREASURED FRIEND NAMED LIAM...
wai em
Latest entry:RAIN's Coming : World Tour Kuala Lumpur
Date : Saturday 27 January 2007 Time : 8pm Venue : Stadium Putra Bukit Jalil Kuala Lumpur View this Fotopage entry
Diella Kaymieman
Latest entry:~ MY ONLINE CAKES ~
........... ~ MY ONLINE CAKES ~ Welcome to Sweet Indulgences Cakes By DIELLA ~ Introducing 'amsweet indulgences' my new URL ~ SIMPLY CLICK DIS ~>> http://amsweetindulgences.multiply.com/(LINK) And wif d new address comes a new name ~ D Biteful Delish Amsweet Indulgences ~ Browse thru our website for more information and a look at sum of our cakes... Check out these goodies I've created to bring u fabulous treats dat u will luv every bite!! ~ We hope u find wat u r looking for... ~ ~ My... View this Fotopage entry
...
Rina Khan
Latest entry:Al Alim
View this Fotopage entry
Shaiful Idzwan
Latest entry:adust
its ok, dear... there was never yet a philosopher/ that could endure the toothache patiently View this Fotopage entry
chains of life
Azhar Ahmad
Latest entry:Resting Till Heal
Hi Everybody! Maybe somenone who knows me earlier will forgetting me now. Anyway, I'm really sorry to all of you to see my entry. Actually, this is my last semester at UTM, and will go to Kuantan for KUKTEM. So, maybe... i'll update all entry after got my Nikon D50! Stay tuned Beside this is my web link if you want to know what i'm doing and so on... Chiaoooowwwww!!!! My Website : http://azharahmad.com My Blog : http://azharahmad.com/blog/ My Gallery : http://azharahmad.com/gallery/ View this Fotopage entry
Final Year 13
syahril othman
Latest entry:Mentari di ufuk timur
Kg Sepat 05/11/2005 07:00 setiap kali kau datang, setiap kali kau menyinari bumi ini, setiap kali kau memberi kehidupan, setiap kali kau melabuh tirai malam, kau pasti kembali seperti yang dijanji. engkau hanyalah satu di fana ini, engkau sungguh istimewa buat diri ini, engkau memberi bukti kewujudan ilahi, engkau masih disitu sehingga akhir nanti. ---------- replies abdul : tq abdul... :-> anyway ur scenery collection pun boleh tahan jugak...cantik.. :-) Pizmak : :-> u got co... View this Fotopage entry
syed nassier
http://www.syednasir.com View this Fotopage entry
Mohd irwandi Md sharif
Latest entry:Ray Of Light .. KLCC
View this Fotopage entry
Fariz Rashid
View this Fotopage latest entry
Shaliza Mokhtar
Latest entry:Hello & Goodbye
I've compiled my works at http://shaliza.viewbook.com which will be updated from time to time. Thank you so much visitors, it has been emotional. View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016