[ ahkon's relaxation area ]

By: yantie zulkifli

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 16-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
' b u n g a ' serie II

one
two
i'm taking a day break..mm maybe two ...
before proceeding my life with same routine i've done for the past 2 weeks - study!!study!!
looking at the words written on the notes made me damn queasy
for two papers a day...sure is a DISASTER!!!
as i predicted the second paper somehow quite a bit messy..

bajet nak jalan2 keliling utm, shooting a couple of pictures,
ermmm hujan plak...but at least i got this shot of red flower blooming proudly..
still can't be as good as Sifoo Kaduke [http://kaduke.fotopages.com ] but i'm learning tho !!




Quote:
Merah bunga amatlah indah,
Kumbang terbang tiada ditepis,
Ikan di belanga masaklah sudah,
Tetapi sayang asam dah habis

<from someone's blog...dunno who but this is such a nice pantun >


Saturday, 12-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
[ SPM 2005 ]



SPM 2005 candidates..

Good Luck to all of you!!!!!
isnin ni bermulalah paper BM1, 2 ngan Sejarah!!!!
sudahkah anda bersedia????


to : me ADIK....
may the luck b with you and me!!!!same2 lah kite berperiksa k!!!


Quote:
Aja-aja Fighting...yosh!! stil the same tho


Wednesday, 9-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
++ s e L a M a T h A r I R a Y a ! ! ++

[ bahan-bahannye ]
[ dah anyam ]
[ rebus + leh makan !! ]
View all 8 photos...


Selamat Hari Raya buat semua umat islam yang menyambut Aidilfitri di seluruh dunia

++ ni kira da tahun ke-22 sambut raya...dah masuk zaman senja...meriah tetap meriah (walaupon saban tahun duit raye makin berkurang..eh ye ke??? )
Hari raya merupakan gathering/reunion family kitorang (rasenyer semua family macam ni kan)...ye la...semua ade kerja dan hidup masing2, time ni la yang dapat jumpe semua makcik2, pakcik2, atuk, nenek, kazens, nieces and nephews...kalo tak, memang susah nk jumpe walaupun jarak KL - Melaka bukan jauh sangat...Alhamdulillah, semua selamat balik ke Melaka dan selamat juga pulang semula ke KL..
Semoga ikatan kekeluargaan kita berkekalan okeh!!!l ++


Selamat Hari Raya sekali lagi !!!

M U A X S S



Quote:
...rasalah ketupat ini, dengan rendangnya sekali, sudilah rasa kuih ku, pilihlah yang mana satu....p/s: Good Luck utk semua yang akan ambil final exam!!!


Tuesday, 25-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
[ finale ramadhan before balik kampung ]

tukang buat air
muke kenyang


Quote:
ni kire finale entry dalam bulan ramadhan...ni masa berbuka puasa kat umah GM (senior skolah) kat mutiara rini...kitorg masak spaghetti-resepi GM...tak banyak sangat gambar sebab terlupe, asyik makan jek..hehehe..so enjoy!!


yea !! at last, its time for me to balik kampung...nak tunggu ape lagi kat jb.. blok ni pun dah makin kosong...so nmpknye lepas raye la baru start upload gambar balik...itu pon kalau ada kesempatan..sebab naik pas raye ni dah sibuk ngan final paper...doakan kejayaanku oraits...

yang diperantauan pulak, semua kat malaysia sentiasa mendoakan yang terbaik untuk korang, jangan sedih2 kerana perjuangan anda demi anak bangsa okeh!!! Aja-aja Fighting!!!

untuk semua yang masuk FP,especially my page, thanks a lot u guys...
' Selamat Hari Raya ' & ' Maaf Zahir Batin '



Sunday, 23-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
[ i'm bad ]

cube kira bape ekor semut semuanya !!


~ a n t s~

small creature that i love to kill the most..i don't know why, but they always sent me goosebumps..
sorry lil buddy..but i just can't help it...


hee hee, i'm bad..am i??

p/s: please pray that one day i'll stop my ' pinch and clear up the ants ' activity...but this really help keeping spaces clean u knoe *wink*

Quote:
"When I am at my lowest, that is when I see things the clearest. It's hard to care about ants when you're soaring with eagles."


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net