[ ahkon's relaxation area ]

By: yantie zulkifli

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Saturday, 17-Mar-2007 02:16 Email | Share | | Bookmark
++ i was away ++

the 'thing'
ayaq nyioq
this is how we do it - by shon
View all 6 photos...
Project Management Course
5 - 9 March 2007
Vistana Kuantan.



Location : Tanjung Lumpur, Kuantan

Quote:
* sigh *

i miss my FP and my fellow FPians buddies....sorry i missed your entries


Tuesday, 23-Jan-2007 04:27 Email | Share | | Bookmark
[ MAPPA VII ]

++ Pak Lah ++
++ Ameer, Booi n Shukri ++
++ me, Nad n Suri ++
View all 9 photos...
Majlis Perdana Perkhidmatan Awam Ketujuh 2007

Tarikh : 11 Januari 2007
Lokasi : Plenary Hall, PICC Putrajaya


Majlis Perdana Perkhidmatan Awam merupakan acara tahunan yang diadakan setiap awal tahun bertujuan membolehkan YAB Perdana Menteri Malaysia menyampaikan amanat dan mengadakan sesi dialog dengan pegawai-pegawai kanan kerajaan.

Majlis ini dihadiri oleh menteri-menteri kabinet, pegawai-pegawai kanan kerajaan, badan-badan korporat, dan semua pihak yang terlibat secara langsung dengan sektor awam Malaysia.

As for us the new appointed officers, it is a great opportunity to freshen up our minds and to re-set our priority being part of the service - part of it was the fact that we (Me, Nad, Booi, Ameer, Fuad, Suri) received VVIP's goodie bag n VVIP's lunch!!!




SYMP - Yantie Zulkifli


Quote:
' Think Out of Box, Service beyond Ordinary, To Facilitate Not To Frustrate '



........


p/s : i've uploaded my FP...at last ---- to my fellow FPians, guys i miss all of u


Tuesday, 31-Oct-2006 00:40 Email | Share | | Bookmark
[ RAYA, RAYA, RAYA AHKON ]

+ wheel of luck? +
+ the crowd +
the minnie mouse ride - ol' skool eh
View all 9 photos...
Salam Aidilfitri 1427H
Semoga Aidilfitri ini membuka lembaran baru tuk kita semua

For us, the best way to spend our hari raya holidae besides visiting families, we go for...........



FUN AND RIDE @ KLEBANG FUN FAIR


.......



Quote:
tiada niat yg terpesong dan memesongkan, hanya untuk bersuka ria & mengerat silaturrahim


Monday, 16-Oct-2006 07:24 Email | Share | | Bookmark
[ bila ahkon masuk dapur ]

the recipe
the main ingredient
the end product
my very 1st attempt


Chemistry of Cooking

made this for Kak Julie's berbuka puasa session last 2 weeks
everyone LOVES it sooooooo much, and i'm impress with myself


Quote:
thanks pada fotopages yang provide this recipe...tapi tak ingat la sape...sowie....its either mamafahmi or kak yong or someone else....i do have fun all day browsing thru the fotopages with recipes and feeling so enthusiastic to try it as soon as i got home tenkiu eh...rasanya sungguh SEDAP!!!


Tuesday, 10-Oct-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Ramadhan 17, 1427H

[ my baby ]

Selamat Berpuasa bagi semua umat Islam seluruh dunia yang menyambut Ramadhan Al-Mubarak 1427H
Saje pilih hari ke-17 berpuasa....sebab da separuh jalan, kalo wish before start Ramadhan, blum sure lagi korang puasa or tak kan....
Anyways Selamat Berpuasa buat memember FP khususnya (sebab korang yang bace ni!!), dan semua muslimin dan muslimat amnya...


Quote:
" Kasih sayang, tidak sempurna iman di antara kamu sehingga dia mengasihi saudaranya seperti mana dia mengasihi dirinya sendiri "
: Riwayat Bukhari Muslim


p/s: ayat skema, gambar lama dan tanpa edit....semuanya kerana mood ku dirosakkan oleh BRONTOKS yg telah beranak pinak dalam CPU kat umah..



[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net