[ ahkon's relaxation area ]

By: yantie zulkifli

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  >  >>]    [Archive]
Thursday, 1-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
hepi mendeka day

hu hu hu
aku nk upload gambar!!!
gambar merdeka parade..
aku gi tapi gigit jari tgk org sume bwk kamera best2!!!
nak kamera gak!!! waaaa
takpe2 since gambar2 aku lam sd card lagi..esok2 la eh aku upload..hehehe
daaaaaaa


Monday, 15-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
ronggeng teepah keepah

dis is fad and akak
ina - zaty
my dinner ... mm lovely
View all 8 photos...
malam minggu ari tu...aku, ina, akak, zaty n fad dah plan nk kua....dah lame rasenye tak membuang mase lepak2 amik angin...asik duk bilik masak je hehehehe
dah plan pas isyak nk kua..ina dah sound..balik lambat aa gate kunci pun kuncilah sebab nk ilangkan gian nak lepak nyer pasal..hahahaha..at last sampai kat kolej balik dalam kul 2 lebey, gate menganga..Nyesal tak balik lagi lmbt hahaha malam itu kami membuat eksperimentasi terhadap kamera hp 7610 aku hahahaha gmbr2 ni lah hasilnye..itu pon aku tak edit..MALAS
for more ups and downs of the story...go to my bloggie page k....





Sunday, 31-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
'bertepuk sebelah tangan'

merenung masa depan ngan ubi
aku dan nelx..hahaha
erm lamenyer tak update....aku kembali ke utm!!!!hahahaha
rindu plak rase di hati...*wink *wink
anyway...here i've put some of my own pictures which taken during semester break ari tu
erm tiga bulan kat umah...putrajaya...aku kebosanan
nasib baik ade kengkawan yang rajin dtg amik bwk gi mamak 'jepun' kat presint 8
ubie lak bwk kamera..hm ape lagi kul 3 pagi pon kitorg posing2 hehehe
hmm utk ubie, che bad dan nelx...waaa aku rindu korang





Sunday, 20-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
++ntah++

nak gi uk!!!
[ best giler melampau ] >> ye ker?
takde idea...but i'm bored....i have to choose btwn the 'elemental principles of chemical process book' for next week final paper or uploading images to my fotopages!!!
he he he he...korang tau aku pilih mane satu!!!

wa....nape takde mood study nih!!!




Friday, 4-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
macam macam ada

^^ girlie ^^
( ape tu )
yeaa
View all 7 photos...
ermmmm
bile dapat amik gambar merepek....
heaven rasenyer!!!
ni sume dah lame..last semester
sticker ni sticker favourites aku !!!!
motor ku adalah tandas bergerak...har har har


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net